coaching

Ik coach managers, professionals en personen die worstelen met loopbaanvragen, veranderingsprocessen en hun work/life balance om tot zelfinzicht te komen en van daaruit bewuste keuzes te maken waardoor meer energie en plezier verkregen in zowel de werk- als privé-situatie.

Ik zie coaching als een tijdelijk proces waarin ik mijzelf als instrument inzet om personen de weg te wijzen die op een kruispunt staan in hun carrière, zichzelf geconfronteerd zien met nieuwe omstandigheden op het werk, nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen of niet meer goed weten wat ze willen.

Ik kies voor een persoonlijke benadering waarbij ik vertrouwen, veiligheid en openheid voorop stel. Ik ga uit van de kracht van het individu, gebruik methoden en technieken die aansluiten bij de persoon en focus op datgene wat haalbaar is. De confrontatie schuw ik daarbij niet, maar nog belangrijker vind ik het om de sessies een betrokken, persoonlijk en warm karakter te geven. Ik ben geen voorstander van ellenlange coachingstrajecten, meestal is een overzichtelijk aantal sessies zoals vastgesteld naar aanleiding van de intake voldoende om resultaat te boeken.

Type coaching: jonge managers voor wie het leidinggeven zorgt voor nieuwe uitdagingen, mid-career managers die zelf de regie op hun loopbaan willen houden, carrièrevrouwen die op zoek zijn naar meer balans tussen werk en privé, professionals die hun werk niet meer met plezier doen en op zoek zijn naar een functie die beter matcht met hun kwaliteiten, mogelijkheden en persoonlijkheid.