testimonials

Marie José Spit

” Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met George vertelde ik hem dat ik er van overtuigd was dat ik alle opties in de zoektocht naar een betere werk/privé balans wel onderzocht had. Al snel bleek dat ik daarin een belangrijke optie had gemist, namelijk dat mijn eigen overtuiging over hoe die balans moest zijn misschien wel de belemmerende factor was. De manier waarop hij je meeneemt om tot die kern te komen is enerzijds confronterend, maar tegelijkertijd prettig en met de nodige humor. Door zijn persoonlijkheid en de manier waarop hij je benadert maakt hij het je makkelijk om zelf tot bepaalde inzichten te komen. Daarbij kwamen we tot een bij mij goed passende manier om de mij belemmerende overtuigingen los te laten: geen urenlange gesprekken, maar praktische tools die ik in de dagelijkse praktijk kan gebruiken. Dat is wat ik zoek in een coach: iemand die je vooruit helpt op een manier die bij je past. Ik beveel George dan ook van harte aan! “

Marie José Spit

Ahold

“ George weet een setting te creëren waarin iedereen zijn eigen pad kan kiezen. Deze faciliterende rol (tijdens de intervisie en als leerprocesbegeleider) zorgt ervoor dat iedereen het optimale eruit haalt. Het feit of iemand er het optimale uithaalt is afhankelijk van zijn eigen energie niveau. Wij zijn blij dat we de afgelopen twee jaar van zijn energie gebruik hebben mogen maken. George weet op een natuurlijke manier theorie en praktijk in de sessie te verenigen. Zo zijn wij alle aan de slag gegaan met situationeel leidinggeven. Door de rode draad tussen de sessies te bewaren faciliteert hij de zoektocht naar je zelf. Alle vijf hebben we een bijzonder pad met hem bewandeld en hier zijn wij hem dankbaar voor! “

Marije van Ruiten, Steven Vermeulen, Claire Blok, Wouter van de Pol & Marie-Louise Bruin
Traineeship Ahold

Diesel Benelux

“ George en ik werkten al samen in de periode 2000-2003, toen ik Regio Personeelsmanager was bij Albert Heijn en hij trainingen en assessments verzorgde voor AH. Vanaf 2005 werkt George in verschillende hoedanigheden voor Diesel Benelux. Zo is hij individual coach geweest voor verschillende middlemanagers en directieleden en verzorgt hij regelmatig trainingen voor leidinggevenden op het vlak van communicatie. Daarnaast is hij intensief betrokken geweest bij de integrale invoering van ‘Diesel-style’ Competentiemanagement in 2006-2007 en sinds dit jaar de start van onze Talentpool. In een traject van circa een jaar traint en begeleidt George onze potentials stevig op met name de vlakken Persoonlijke effectiviteit en Leiderschap, en dat op een manier die consistent is met de Diesel-structuur en vooral cultuur.
Nagenoeg alle Diesel-collega’s die met George gewerkt hebben, en niet in de laatste plaats de directeur van Diesel Benelux BV en uiteraard ikzelf, roemen zijn benadering: scherp analytisch en tegelijkertijd empathisch; oprechte interesse in zowel het individu als de organisatie; integriteit en directheid. Kortom, iemand die bij Diesel past en vooral: iemand die Mensen Beter Maakt.”

Joost Kuiper, HR Manager Diesel Benelux BV 

Janine de Muinck

“George is mijn personal coach sinds een aantal maanden. In korte tijd heeft hij mij enorm geholpen om oude patronen en belemmerende overtuigingen los te laten en mijn persoonlijke kracht te ontdekken. George neemt je in alle rust mee op veranderingsreis. Dit doet hij door je te confronteren, aan het werk te zetten, te laten nadenken en soms ook door gewoon even met je mee te janken. Om zich vervolgens, als echte professional, weer langzaam overbodig te maken. Ik beveel hem van harte aan!”
Janine de Muinck 

Kinderopvang Berend Botje

“ George Perczel is al weer zo’n 10 jaar onze ‘huispsycholoog’. Hij kent ons bedrijf inmiddels door en door. Wij zetten zijn deskundigheid o.a. in bij de werving van leidinggevenden door middel van assessments. Ook managers die ‘tijdelijk’ behoefte hebben aan ondersteuning worden door hem gecoacht en indien nodig voert hij loopbaangesprekken met medewerkers. Maar ook als er onderlinge conflicten op een bepaalde afdeling spelen of wanneer er problemen rondom cultuurveranderingen zijn dan begeleidt George tijdelijk een team.

George is bovendien al ruim 10 jaar mijn persoonlijke coach, een fijne sparringpartner, die me als het nodig is een spiegel voorhoudt en die mij coacht in de verschillende rollen die ik als directeur van een groeiend bedrijf heb vervuld. Ook in mijn eigen ontwikkeling heeft hij me fantastisch bijgestaan. George heeft humor, toont begrip, maar durft ook lastige zaken bespreekbaar te maken. Hij gaat de confrontatie niet uit de weg, maar is ook heel betrokken en begripvol.

Ik zit nu in de fase dat ik over een aantal jaren het bedrijf wil overdragen aan mijn dochter, ook in dit proces hebben zowel mijn dochter (als jonge manager/toekomstig directeur) als ik (die taken zal moeten overdragen en loslaten) veel aan de begeleiding van George.”

Alien Alberts 

Diesel

“Heel erg duidelijk en prettig om naar te luisteren.”

“George is een topper! Hij verklaart goed, hij vat alles goed samen en wijst je op dingen waaraan je niet altijd denkt! Ben heel positief over hem!”

“Hij hanteert een creatieve manier van leren en behandelt onderwerpen met de nodige analytische en psychologische achtergrond.”

“Erg ok, George had ’n zeer relaxte houding waardoor hij goed aansluiting vond en vertrouwen won bij de groep.”

“Ik heb veel van George geleerd, bovendien heeft hij mij een aantal persoonlijke tips gegeven.”

“Blijf trainer George gebruiken.”

(Deelnemers uit Training voor Sales Account Managers)

WWAV

“George Perczel is een groot vakman, die al ruim tien jaar medewerkers van WWAV, mijzelf, maar ook veel van mijn relaties (zakelijke als persoonlijke) in een paar coachingsgesprekken helpt de juiste weg te vinden. Opvallende kwaliteit is dat hij mensen vertrouwen geeft door ze zelf de antwoorden te laten vinden. Zonder uitzondering zijn mensen enorm enthousiast over zijn aanpak. En opgelucht dat het antwoord altijd in jezelf zit en tot veler verrassing zo voor het grijpen ligt.”

Kwaliteiten: expert, toegevoegde waarde, integriteit

Fons van Rooij (maakt sinds 1997 gebruik van de diensten van George als adviseur, loopbaancoach en trainer)

Carien Manuels

“Hij was tijdens dat proces niet bang te confronteren, wist de vinger op de zere plek te leggen, maar bood ook de veiligheid om die zere plek onder ogen te kunnen zien.

“George combineert doortastendheid met een prettige luchtigheid, wat maakte dat ik, voorbij mijn oude ideeën, kon kijken naar nieuwe mogelijkheden.”

“Ik heb een nieuwe richting gevonden en daar ben ik erg blij mee!”

Carien Manuels 

Stichting Kinderopvang Oegstgeest

“Als directeur vind ik het belangrijk dat veranderingsprocessen worden gedragen in de organisatie. Ik heb daarom een adviseur gezocht toen wij de hele managementstructuur wilden veranderen. Iemand die met gevoel voor de organisatie en de cultuur ons op weg kan helpen en resultaatgericht is. Met George hebben wij het traject op een heel plezierige manier tot een goed einde gebracht. Naast prettig samenwerken is het George’s sterke kant dat hij je regelmatig een spiegel voorhoudt en de vinger op de pijnlijke plek kan leggen.”

Moniek Steenland (Directeur SKO)

Ahold

“Het coachingsproces heeft mij geholpen om mijn eigen overwegingen beter te structureren en een onderscheid te maken tussen essenties en bijzaken. George is een coach die iemand in zijn eigen waarde laat en empathie vertoont zonder soft te zijn. Scherp maar veilig, en voorzien van een gezonde dosis humor.”

J. Snoeker 

Werving en selectiebureau (anoniem)

“Tijdens onze gesprekken heb ik geleerd om mijn werk op een professionelere manier te bekijken, te benaderen en uit te voeren. In onze sessies hebben we veel aandacht besteed aan zakelijk en zelfverzekerd overkomen in gesprekssituaties. Ook mijn interviewtechnieken hebben we uitgelicht en hierbij hebben we gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwsgierigheid en authenticiteit. Daarnaast heb ik geleerd om niet al op voorhand een oordeel te hebben over een persoon of situatie. Ik heb het geheel als succesvol en positief ervaren en ik heb George ervaren als een prettige personal coach in dit traject.”

Consultant

H. van der Veen

“George heeft mij concreet geholpen bij het vinden van een loopbaan die echt bij mij past. Na een vrijblijvende kennismaking was er een goede click. Hij gaf ruimte voor verwachtingen aan beide kanten en onderzoekt wie je echt bent. We hebben aan het begin van het coachingstraject heldere afspraken gemaakt en er was een gevoel van gelijkwaardigheid. Ik heb George leren kennen als iemand die scherpe vragen stelt en directe feedback geeft. Daarnaast is zijn coachingbenadering sterk gericht op ontwikkeling met een duidelijk resultaat. Dit heeft voor mij uitstekend gewerkt. Inmiddels ben ik trainer/coach en is George voor mij een belangrijk rolmodel.”

H. van der Veen

L. Bruining

“George Perczel weet in zijn coaching goed rekening te houden met de bijzondere factoren waar ik als leidinggevende bij BD Haaglanden mee te maken heb. Daarbij weet hij op een niet-confronterende manier een spiegel voor te houden.”

L. Bruining

S. de Beus

“George heeft mij in een vijftal gesprekken veel over mijzelf geleerd, mij die bekende spiegel voorgehouden.
Ik was 31, had een goede, uitdagende baan, maar vroeg me af of deze baan wel zo goed bij mij paste.
Toen actief met George aan de slag gegaan met vragen als ´wie ben ik?’, ‘waar ben ik goed in?’ en ‘wat vind ik nou écht leuk?’.
George is een heel prettig persoon bij wie je je direct op je gemak voelt.
Door scherpe, kritische vragen te stellen (op een prettige manier) laat hij je uiteindelijk steeds zelf het antwoord geven op vragen waar je mee worstelt”.

Sanne de Beus

Productieleider Culturele Sector (anoniem)

“George heeft mij geholpen met een zakelijkere benadering van en assertievere houding tegenover mogelijke opdrachtgevers, met concreet resultaat.
Hij weet je op een prikkelende manier bewust te maken van je drijfveren en wat echt belangrijk voor je is, en de drempels die je onbewust voor jezelf hebt opgeworpen te benoemen en achter je te laten.
Verder functioneert hij als een sympathieke stok achter de deur om de stappen te zetten die nodig zijn.
Hierdoor ben ik met nieuw elan nog steeds werkzaam in de sector die mij het meest na aan het hart ligt.”