training

Ik verzorg trainingen voor managers en professionals die zich willen ontwikkelen in hun management, coachings-  en gespreksvaardigheden om professioneler te worden in hun functioneren waardoor ze authentieker, doelgerichter en effectiever met anderen kunnen communiceren en hun doelen kunnen bereiken.

In mijn trainingsaanpak help ik deelnemers om inzicht te krijgen in hun eigen kwaliteiten zodat ze lastige gesprekssituaties met meer vertrouwen aan gaan.

Daarnaast bied ik een platform om te werken aan nieuwe vaardigheden en het verbreden van het gedragsrepertoire door middel van aan de werkpraktijk gerelateerde gespreksoefeningen en opdrachten.

‘Je kunt meer dan je denkt’ is daarbij een belangrijk vertrekpunt. Evenals authenticiteit en persoonlijke impact. Binnen mijn trainingsstijl probeer ik deelnemers uit te dagen om kritisch naar zichzelf en anderen te kijken, hen over de drempel te krijgen om te experimenteren met een andere benadering en vervolgens een actieplan op te stellen hoe het geleerde structureel verankerd kan worden in de eigen werkpraktijk.

Trainingen: coaching voor managers en professionals, persoonlijke effectiviteit, competentiegericht interviewen/beoordelen/coachen, maatgerichte trainingen rondom specifieke competenties (bijv. commercieel handelen, sensitiviteit, plannen en organiseren).